23 Mart 2017 Perşembe

LR ALGETICS WELLNESS SET


LR' ın sıkılaştırıcı etkisi olan yosunlu Algetics serisiyle tanışın. LR bu serisindeki ürünlerde beş farklı yosundan oluşan ve protein, vitamin ve mineral açısından zengin bir yosun kokteyli kullanıyor. Bu yosun ekstreleri cildinizin sıkılaşmasına destek oluyor.
1. Yosun Duş Peelingi
Bu ürün laminaria ve Haptophyta içerir ve cildinizi bundan sonraki yosun programınıza hazırlar. Öğütülmüş haptophyte yosunları ciltteki ölü hücreleri temizler ve kirden arındırır. Pürüzlü cildi yumuşatır ve düzleştirir. İri gözenekler böylelikle temizlenir ve arınır. Dairesel hareketlerle ilgili bölgeye uygulayın ve sonra durulayın.

2. Yosun Vücut Kontur Jeli
Gergin ve sıkı bir cilt için destek olur. İçeriğindeki özel Laminaria ekstresi sorunlu bölgelerdeki yağların yakılmasına yardımcı olur. Vücut kontur jeli cildiniz için sıkılaşma programını destekler ve cilde ferahlık verir. Günlük olarak, temiz cilde uygulayın.

3. Yosun Vücut Kremi
Duştan veya banyodan sonra uygulayacağınız bu krem içerik açısından çok zengindir ve vücudunuzun sıkılaşmasına düzenli bir şekilde destek olur. Laminaria ve Chlorella yosunlarında oluşan benzersiz kokteyl hücrelerdeki fazla yağların yakılmasına yardımcı olabilir. Carnitin ve kafein sıkılaşma etkisini güçlendirir ve böylelikle de cildiniz yumuşak ve düz bir görünüm kazanır.

Algetics Thalasso Set içeriği:
– Yosunlu Vücut Kremi
– Yosunlu Duş Peelingi
– Yosunlu Vücut Jeli
– El şeklinde Lif Dermatest tarafından yaşları 30 ila 55 olan 20 kadın üzerinde test edilmiştir.
Araştırma sonuçlarına göre %60 'i cildin gerginleştiğini söylemektedir.
%85 'i arkadaşına tavsiye edeceğini söylemektedir
%40 'i selülit görünümünün azaldığını söylemektedir.
%40 'i cilt üzerinde çukurların azaldığını söylemektedir. 

Siz de benim gibi merak edip denemek veya kendi ekibinizi kurup para kazanmak isterseniz 0541 528 1434 arayın, konuşalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder