14 Nisan 2017 Cuma

LR ALOE VERA ERKEK TIRAŞ SETİ


Erkekler için özel bir set olarak hazırlanan sette erkeklerin tıraş öncesi ve tıraş sonrası kullanacakları özel ürünler mevcut. Tıraşın ön Safhalarında ve sonrasında komple sakal bakımı yapabileceğiniz bir set. Erkeklerin beklentilerine cevap verecek, nitelikteki bu ürünleri set olarak aldığınızda daha kazançlı çıkacaksınız. 

Cilt İçin Bakım Balsamı: Her tıraştan sonra kullanıldığında cilde bakım yapan, cildi arındıran ,cilde komple onarım yaparak tahriş olan cilt yüzeyini düzeltir. Her tıraştan sonra cildinize ve boyun bölgesine masaj yaparak sürün. 

Anti Stres Kremi: Yüz bakımına önem veren erkekler eş zamanlı bakım ve besleyici özelikleri, olan özel bir ürün. Cildi tazeler ve canlandırır. Nem oranını yüksek tutarak, cildinizin daha yumuşak olmasını sağlar. 


Günlük tıraş için yumuşak tıraş jeli. Sakal ve bıyığı daha kolay tıraş olabilmek için yumuşatır. Nem takviyesi sağlar ve ciltteki tahrişlenmeleri önler. Bu jel oldukça etkili ve ekonomiktir % 30 aloe vera içerir; paraben ve mineral yağı içermez.


İsterseniz ürün sipariş etmek isterseniz de ekibime katılıp kendinize ek gelir elde etmek isterseniz  0541 528 1434 arayın, konuşalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder