28 Ocak 2018 Pazar

SAÇ DÖKÜLMESİNE ÇARE: L-RECAPİN ŞAMPUAN VE TONİK


L-Recapin, saç köklerinin gerilemesine engel olan, saç köklerinin büyüme aşamasını besleyici maddelerle uzatan ve çıkan saçın saç köküne tutunmasını sağlayan özel bir bio kompleks içerir. L-Recapin 1+1 setin içerisinde Şampuan ve Tonik vardır. İki ürün de birbiriyle uyumludur ve birlikte kombine edildiklerinde amaca yönelik olarak optimum sonuç sağlarlar.
L-Recapin Şampuan saç ve saç derisine bakım yapar. Şampuanın dermatolojik olarak test edilmiş etken madde kombinasyonu yumuşak bir şekilde temizlik sağlayarak saçları güçlendirir ve saçı tonik uygulamasına hazırlar.
L-Recapin toniğin özel bio kompleksi saçların tutunmasına katkıda bulunur, saç derisinin beslenmesi ve kan dolaşımını canlandırabilir ve saçların daha uzun süre büyüme aşamasında kalmasına katkı sağlar. Düzenli olarak ve L-Recapin Şampuan ile birlikte kullanıldığında bu tonik sayesinde optimal sonuçları elde edersiniz.
Kullanım:
Her gün veya gün aşırı saçınızı L-Recapin Şampuan ile yıkayın. Saçınız nemliyken L-Recapin Tonik’i damlalıkla dökülen bölgelerdeki saç diplerinize damlatın. Parmaklarınızla dairesel hareketlerle saç derinize iyice yedirin. Saçınızı durulamayın. Tonik için önerilen kullanım şekli günde 1 kezdir.

Sipariş vermek için 0541 528 1434 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder