25 Ocak 2018 Perşembe

LR 28 Günlük Body Mission & FiguActiv ile kilo kontrolü




LR 28 Günlük Body Mission (28 Days Body Mission), size dilediğiniz kiloya ulaşmanızı sağlayacak ürün seçeneklerinden oluşur.

Bir kutu düşünün! İçerisinde tüm ana öğünlerinizi karşılayabilecek ürünler olsun. LR 28 Günlük Body Mission programı, günde 3 ana öğünden 2 tanesini LR’ın FiguActiv diyet ürünleriyle (Figuactive shakeler ve FiguActiv Çorbalar) karşılamanızı sağlar. Böylece 28 gün içinde istediğiniz kiloya ulaşırsınız.
  • LR 28 Günlük Body Mission Flexi Set nasıl kullanılır?
Body Mission, basit ve kilo verme aşamasında vücudunuzun ihtiyaç duyacağı her şeyi içinde barındırıyor. Ürünlerin bileşimleri ve zengin protein miktarı sayesinde;
1. Vücudun yağ yakma miktarı artar.
2. Kas sistemi desteklenir.
3. Karbonhidrat miktarının daha düşük miktarda tutulmasını sağlar ve ayrıca açlık ataklarını önler.
Günde 2 öğününüzü Figuactive ürünleri ile değiştirirseniz;
– Kalori alımı azalır ve vücut yağ yakar.
– Vücudun daha sağlıklı ve verimli olmasını sağlayan bol miktarda mikro besin maddesi (vitaminler, mineraller, omega 3 yağ asitleri) sağlanır.
– Herhangi bir öğünü atlamanıza gerek kalmaz.

Body Mission’ın bu üç ana temeli uzmanlardan oluşan bir ekip tarafından geliştirilmiştir ve vücudun ihtiyaçlarına uyum sağlar. Bu üç ana temel, Figuactive Body Mission’ın içeriğiyle tamamen sağlanır. Böylece kilo kaybı olsa da vücudun gerekli tüm besin maddelerini alması garantilenir.

Sadece besinlerle istediğimiz kiloya ulaşmak kolay değil. Bu yüzden LR 28 Günlük Body Mission konseptinin içerisinde Figuactiv Bitki ÇayıProbalance gibi metabolizmayı hızlandıran ve vücudumuzun yağ yakımını destekleyici, aynı zamanda vücudumuzun kas kaybı yaşamaması için protein miktarını artıran FiguActiv Protein İçeceği gibi gıda takviyeleri de vardır. Bu ürünler, en ideal miktarda protein alımını sağlayan ve iç dengeyi koruyan açlık ataklarına karşı ölçülü destek oluşturur.

Türkiye’de satışta olan paketimizin ismi 28 Günlük Body Mission Flexi‘dir. Bu paketi satın alırken Figuactive shake ve Figuactive Çorbalar‘dan damak tadınıza göre 5 adet seçersinizve bunlara ek olarak aşağıdaki destek gıdalar (artı işaretiyle belirtilmiştir) paketinizle birlikte gelir:
– Figuactive Çilek Muz Aromalı Shake
– Figuactive Latte Macchiato Aromalı Shake
– Figuactive Vanilya Aromalı Shake
– Figuactive Patates Çorbası Auberge
– Figuactive Akdeniz Usülü Domates Çorbası
– Figuactive Hint Usülü Sebze Çorbası
+ Figuactive Protein Drink
+ ProBalance
+ Figuactive Karışık Bitki Çayı


Online Diyet Koçu

Diyet yaparken en önemli şeylerden biri de motivasyon. Pek çok kişi bu motivasyonu tek başına sağlayamadığı için bir diyetisyenden destek alır. LR 28 Günlük Body Mission bu desteği size paketle beraber gelecek bir online diyet koçuyla sağlıyor. Diyetiniz boyunca en büyük yardımcınız olacak, her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz bu online diyet koçu, diyetinizdeki ilerlemeyi size an be an gösterecek, diyet tarifleri, egzersiz önerileri ve pek çok ipucu paylaşacak.
Online Diyet Koçu’nda belirtilen öğünler için verilen tarif önerileri, destek ürünleri ve ayrıca Figuactive Protein Drink toplam besin tablosunda daha az kalori ve karbonhidrat içerecek ancak bir yandan enerji alınırken gün içinde ortalama üç öğün ile normal bir beslenmede ihtiyaç duyulan proteinlerden daha fazla miktarda sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Günlük ortalama 2.000 kcal alınmalıdır.
LR 28 Günlük Body Mission Flexi Set kullanımı hakkında bilgi alarak sağlıklı bir diyete başlamak için 0541 5281434 nolu telefondan bana ulaşın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder